Slide
Slide

Любляна. Изложението за конгресен туризъм Conventa се провежда за XVI-ти път в своята история в словенската столица Любляна. Форумът събра над 500 представители от 16 държави от MICE индустрията в рамките на два дни – 21-22 февруари, за да ги срещне с компании от над 30 държави, които търсят най-добрата дестинация за своите предстоящи събития.

Освен възможността за директни срещи, програмата на събитието включва презентации и панелни дискусии по актуални теми. Българската компания TouchMenu се представи в програмата с темата: „Дигитални иновации в хотелиерството: Бъдещето е сега!”

Conventa събра над 500 експерти в конгресния туризъм в Любляна

Пламена Бобева – директор „Бизнес развитие“ в TouchMenu, се фокусира в своята презентация върху няколко ключови аспекта. Тя представи възможностите за увеличаване на приходите от допълнителни услуги и подобряване на клиентското изживяване чрез внедряване на дигитални решения. В този контекст, тя представи и технологични решения, които повишават ефективността на организаторите на събития.

Bgtourism.bg стартира свой канал във Viber и автоматизиран чатбот

Автоматизацията на процесите, които TouchMenu предложи чрез своя технология, може да спести на мениджърите по продажби до 40 часа на месец.
Вечерта завърши с бляскава церемония по награждаване на най-добрите дестинации и MICE хотели в различни категории, по време на която бе отличен и българският Ensana Aquahouse Health SPA Hotel в категория Best SPA Meeting Hotel.

Сподели публикацията