Slide
Slide
От 24 февруари, срещу сумата от 69 лева на човек, бар Regale ще потопи посетителите си в неповторимо преживяване с авторски коктейли от изцяло местни съставки.

София. С откриването на новия коктейлен бар Regale, емблематичният хотел Хилтън вече се превръща не само в предпочитаното място за бизнес срещи, но и в епицентър на забавлението в забързания град. Като истински оазис на спокойствието в сърцето на София, Regale Bar & Terrace ще потопи своите гости в оригинални вкусове и приятна атмосфера, като ги зареди с течно вдъхновение, което да запомнят. Комбинацията от стил и богата селекция от неповторими авторски коктейли обрича bar Regale като най-горещото място за приятелски срещи в града.

Избрани журналисти и инфлуенсъри вече имаха възможността да опитат част от коктейлното творчество на бар Regalе – от класически вариации до невероятни авторски прочити на популярни напитки. Коктейлите с игриви имена като “Cosmic Nebula”, “GINger Rosemary” и “An Apple a Day” подариха на гостите не само наслада за сетивата, но и незабравимо преживяване.

„Радвам се, че мога да ви приветствам на старата локация, но с обновен интериор и да ви запозная с нашето иновативно авторско меню от коктейли, създадени от изцяло местни съставки. Подарете си едно уникално преживяване с единствения по рода си коктейлен брънч в града.“ коментира Бони Манси, генерален мениджър на хотел Хилтън в България по време на събитието.

Без значение дали искате да прекарате време усамотени в компанията на вкусен авторски коктейл или да споделите уютна обстановка с любимите хора, бар Regale е вашето място.

Може да направите своята резервация за коктейлния брънч в бар Regale тук.

За Regale Bar & Terrace:

Истинско бижу в сърцето на София, бар Regale е вашия еднопосочен билет към неповторими преживявания сгушени в зеленината в града. Разположен в хотел Хилтън, в непосредствена близост до Южен парк и до известния пешеходен Мост на влюбените, в бар Regale можете да се поглезите с ароматно кафе, следобеден чай, местни деликатеси и сладки шедьоври. Вечерта, барът придобива нов живот и става шикозно, но уединено място където да прекарате време сами или с приятели. Насладете се на приветлива атмосфера в компанията на неповторимите авторски коктейли.

За хотел Хилтън

Хотел Хилтън София е емблематичен хотел, разположен в сърцето на българската столица. Предлагащ комфортна и приветлива атмосфера, хотелът е известен със своето приятелско обслужване, множество удобства и централно местоположение. Независимо дали посещавате хотела по работа или за почивка, Хилтън София осигурява спокоен и приятен престой, с лесен достъп до близките забележителности, бизнес центрове и транспортни връзки. Със своите уютни помещения за настаняване и разнообразни възможности за хранене хотел Хилтън София е идеалният избор за пътници, които търсят комфортен и удобен престой в града.

Сподели публикацията