Tortuga Beach Club празнува първия си рожден ден, морското заведение днес официално открива летния сезон
Tortuga Beach Club празнува първия си рожден ден, морското заведение днес официално открива летния сезон
Slide
Slide
Slide
Slide

Златни пясъци. “Всичко, което е далеч от морето, е провинция” – тази мисъл принадлежи на един от най-великите писатели за всички времена Ърнест Хемингуей. България е сред привилегированите дeстинации, които имат море, а българските курорти, хотели и заведения предлагат все по-модерни условия и услуги за своите гости от страната и чужбина. Едно от тях е заведението на плажа в Златни пясъци – Tortuga Beach Club, което днес – 15 юни, ще празнува своята първа годишнина и в 14 часа тържествено ще отбележи официалното откриване на летния туристически сезон.

“Интериорът на заведението е изграден от естествени материали, а идеята е гостите да се чувстват по-близо до природата”, посочва Даниел Стефанов заедно с неговия партньор Сава Даритков. “Капацитетът тази година вече е 250 седящи места. Клубът край морето е на две нива, а на плажа са разположени 110 чадъра с 220 шезлонга, които предлагат на своите гости премиум услуга. Новост този сезон е допълнителен бар край морето, от който ще се обслужват летовниците на плажа”, допълва Стефанов.

За музикалното настроение на гостите ще се грижи DJ, като петък, събота и неделя програмата ще включва и лайфове с музиканти на живо със саксофон, кавал, тромпет и перкусии. Паркингът на всички гости за Tortuga Beach Club ще е безплатен.

Проблемът с паркирането в курорта „Златни пясъци“ е решен

Кухнята и това лято ще задоволи небцето на най-големите кулинарни естети с морски деликатеси, пресни риби, селекция от избрани меса, неустоими десерти, маркови питиета, богато разнообразие от коктейли и обновено меню!

“Златни пясъци” ли е най-правилното място за проекта Tortuga Beach Club? Отговорът за мен и за партньора ми Даниел Стефанов, за семействата ни и за нашия екип е ясен! Реализирахме този проект с изключително желание, качество, стил, финес, любов и отношение към това, което правим. През последните 21 години инвестираме в курорта “Златни пясъци” и постигнахме това, от което туристите имаха нужда – МегаПарк Делфин и Партищадел. Tortuga Beach Club е новият ни проект, който ние, българските туристи и гостите, които искаме да върнем в България, имаме необходимост. Те заслужават да видят и получат един завършен и качествен продукт по време на своята почивка, а Tortuga Beach Club може да им го предложи.”, споделя пред Bgtourism.bg Сава Даритков.

Красив декоративен морски кът – алпинеум, с уникални скулптори вече ще посреща гостите на заведението.

Мисията на домакините от Tortuga Beach Club е да създадат общество, което цени красивата среда, качествените продукти и отношението за спокойна и щастлива ваканция, която ще потвърди думите на Хемингуей, че всичко хубаво се случва край морето и всичко, което е далеч от морето е провинция!

За още актуални новини, интересни интервюта и предложения за пътешествия в България и по света – присъединете сe към вайбър канала на Bgtourism.bg ТУК!

Сподели публикацията