Германия с летящ старт на Евро 2024, ето как туристите в българските курорти и хотели гледат футболните срещи (снимки+видео)
Германия с летящ старт на Евро 2024, ето как туристите в българските курорти и хотели гледат футболните срещи (снимки+видео)
Slide
Slide
Slide
Slide

Банско/Златни пясъци. Български курорти и хотели създават шампионска атмосфера за своите гости по време на европейското първенство по футбол, което стартира тази вечер в Германия. Огромни екрани, специални гости и бира на воля … са осигурени за най-големите фенове, които са избрали да съчетаят ваканцията си у нас по време на шампионата.

Уникален формат предлага хотел СПА Ризорт Св. Иван Рилски в Банско. Гостите, основно българи от цялата страна, станаха свидетели на летящия старт на Германия над Шотландия с 5-1 в компанията на футболната легенда Красимир Балъков, на известния спортен журналист Крум Савов, който днес е рожденик, както и в присъствието на култовия DJ Теди Джорджо. Осигурени са и награди от партньори на инициативата!

Мениджърът на хотела в Банско – Димитър Колев (в средата) отлично знае какви преживявания искат да получат гостите

Емблематичният хотел в планината предлага великолепен месец с преживявания. Специални гости по време на първенството ще бъдат редица изявени футболисти от близкото минало и тв водещи като: Илиан Илиев, Станислав Генчев, Вили Вуцов, Светльо Вуцов, Елин Топузаков и Ники Кънчев. Футболните срещи ще могат да бъдат проследени на големи екрани, като домакините са осигурили огромни количества бира и вкусни мезета. ТУК може да се запознаете със специалната оферта за настаняване по време на европейското първенство по футбол.

Край морето стотици германски туристи лекуваха при победата на Бундестима. В  MegaPark Dolphin в Златни пясъци 200 души, облечени с фланелки на националния си тим, мощно подкрепяха германците пред големите екрани в заведението и извън него, където има зона за 1000 души. Ето и емоцията при един от головете на Германия.

Сподели публикацията