Проблемът с паркирането в курорта “Златни пясъци” е решен
Проблемът с паркирането в курорта “Златни пясъци” е решен
Slide
Slide
Slide
Slide

Златни пясъци. “Паркирането на „Златни пясъци“ – лукс или кошмар”, “Проблемът с паркоместата води до отлив на туристи в “Златни пясъци” и “Уникално скубане в Златни пясъци: Ето колко струва да направиш маневра на паркинг”. Това са само част от заглавията в българските медии по повод паркирането в курорта “Златни пясъци” до миналата година. Тези заглавия могат да останат в историята, тъй като за Лято ‘2024 г. проблемите с паркирането в курорта “Златни пясъци” са решени. Това съобщи за Bgtourism.bg Юлиян Янчев – управител на фирмата “КарПаркинг” ЕООД, която стопанисва 5 паркинга от тази година след договор за наем със “Златни пясъци “АД за срок от 11 години.

Юлиян Янчев

“Проблемът с паркирането в курорта “Златни пясъци” е решен. Има пет паркинга, които се управляват автоматично със система на NRJ Soft – с камери и бариери, не е необходима човешка намеса. Паркинг “Ривиера” разполага с 95 места, “Сирена” е със 190 метра, “Адмирал” – с 40 места, “Иглика” с 30 места. Паркинг “Аквапарк” е със 150 места и ще бъде на две нива, като едното ниво е обособено за автобуси, за да може да ги извадим от комплекса. По 2 лева ще е цената на час за паркиране на “Ривиера”, “Иглика” и “Аквапарка”, а за денонощие няма да е повече от 20 лева. По по 3 лева на час за паркомясто ще се заплаща на “Сирена” и “Адмирал”, където паркирането за денонощие ще е 25 лева”, каза Юлиян Янчев.

Министър Милошев съгласува всички програми за организация на водноспасителната дейност по българските плажове

“Паркирането до миналото лято беше пълен хаос. Нямаше места! Повечето места бяха за абонати. Паркингът на Аквапарка не работеше, а там има 150 места. Целта ни е да има нормално движение в курорта, да има осигурени места за собствениците на автомобили, които са избрали КК “Златни пясъци” за своята почивка. Всички паркинги имат камери и 24-часово видеонаблюдение. Не е необходимо да има човешко присъствие заради автоматичната система, но ние сме осигурили такова. 32 нови работни места сме създали. Основната ни цел е да осигурим сигурна и спокойна ваканция.”, добави за Bgtourism.bg Юлиян Янчев.

Онлайн всички гости на комплекса вече могат да проверяват наличните паркоместа в Златни пясъци ТУК.

За още актуални новини, интересни интервюта и предложения за пътешествия в България и по света – присъединете сe към вайбър канала на Bgtourism.bg ТУК!

Сподели публикацията