Санта Марина отново е домакин на тенис почивките на Weekend Tour
Санта Марина отново е домакин на тенис почивките на Weekend Tour
Slide
Slide
Slide
Slide
Созопол. За единадесета поредна година Интерактив Тенис и в.с. „Санта Марина” организират турнири от серията Weekend Tour. Любителите на тениса оценяват изключително високо комплекса и дори го отличиха с наградата за “Най-добър домакин на 2023 г.”, след гласуване на общността. Bgtourism.bg e медиен партньор на тенис и СПА веригата.

Какви са изненадите на тенис почивката в Созопол

Тази година, организаторите обещават да вдигнат нивото и първото тенис събитие е не просто почивка, а истински Мастърс, и то в цели четири дни. Между 23-26 май 4-звездния “Санта Марина Холидей” ще събере на едно място над 60 любители на тениса, а двубоите между тях ще са във формат сингъл – мъже и жени и двойки – мъже и смесени. И за да е още по-привлекателно за състезателите, носителят на купата ще грабне 1000 точки за националното класира и специалната награда от домакините: уикенд за двама в СПА ризорт „Св. Иван Рилски” в Банско.

Bgtourism.bg стартира свой канал във Viber и автоматизиран чатбот

“Санта Марина се превърна в традиция за любителите от нашата общност и техните близки, най-вече като перфектна възможност за активна почивка. Местата за Santa Marina Masters са ограничени, но сме направили схемата на турнира така, че участниците да имат време да играят, да ходят на плаж или да са покрай басейните в комплекса, както и да имат време за семейството си.”, сподели Ивайло Цаков, основателят на Интерактив Тенис.

Ранното записване е отворено!

В четвъртък ще се проведат официалните тренировки, в петък и събота се играят мачовете в групи, а в неделя са финалите. Към момента заявилите участие за Santa Marina Masters 2024 са почти 20 състезатели, като всички те идват със свои близки и приятели. Фаворити в това издание са #1 за 2022 г. – перничанинът Светослав Стоичков, пловдивската легенда – Атанас Гаджев, както и един най-активните играчи на Weekend Tour – Радослав Райков. Всички участници имат гарантирани 3 срещи и много време за релакс в Созопол и околностите.

Тенис и СПА веригата Weekend Tour обяви хотелите-домакини за Сезон ‘2024

Санта Марина отново е домакин на тенис почивките на Weekend Tour

“Благодарение на домакините, всички участници могат да се възползват от ранни цени за настаняване до 29 февруари, а таксата за участие е намалена до 23 април. Надяваме се така да дадем възможност на повече любители на тениса да се включат в турнира.”, добави Ивайло Цанков.

От Интерактив тенис канят всички любители от начинаещи до напреднали, да се запишат в първия тенис Мастърс за 2024 г. Научете повече в страницата на събитието www.weekendtour.bg.

Сподели публикацията