Slide
Slide

Доха. Qatar Airways – най-добрата авиокомпания в света, отвори новия бизнес салон Al Mourjan на международното летище Хамад (HIA), наречен „Градината“. Салонът е с изглед към „овощната градина“, заобиколен от известни търговски обекти и ресторанти, като същевременно предлага уникално проектирани пространства за релакс и зони за общуване. 

Катар – арабско великолепие и елитна ексклузивност

The Garden се простира на площ от 7390 квадратни метра и може да побере до 707 пътници, съобщиха от Qatar Airways за Bgtourism.bg. Разполага с 24 тихи пространства, всяко проектирано да предлага оптимална релаксация, достъпна безплатно за първите шест часа, и също така разполага със седем стаи за СПА процедури.

Достъпен за пътници, пътуващи в кабината Premium, новият салон на летището в Катар предлага набор от първокласни услуги, които отговарят на нуждите на пътуващите по работа, за почивка и семействата с многобройни заведения за хранене, стаи за релакс, фитнес студио, станции за педикюр и маникюр, спа процедури, специални частни пространства, зони за отдих и детска стая.

Qatar Airways представи новите си дестинации, увеличава полетите си до София

Салонът е повлиян от модерната естетика, включваща естествена светлина в неговия отличителен дизайн, предоставяйки на пътниците завладяващо изживяване. Al Mourjan Business Lounge – The Garden е като продължение на емблематичния Al Mourjan Business Lounge – South, награден за най-добър салон за хранене в бизнес класа в света от Skytrax Airline Ratings Awards, ексклузивно достъпен за пътници от първа и бизнес класа на Qatar Airways. Заедно и двата салона могат да приемат до 1 600 пътници наведнъж, предлагайки луксозни и качествени услуги, които включват душове, съблекални, бизнес зони и места за почивка в северната и южната част на HIA.

Сподели публикацията