Корфу е едно от любимите места за пълноценна и качествена ваканция
Slide
Slide
Slide
Slide

Корфу. 40 минути пътуване с автомобил – само толкова делят гостите на Almyros Beach Resort на гръцкия остров Корфу от райския плаж Порто Тимони. Удивителните и живописни плажове близнаци се отличават с чистите си тюркоазени води и с богатата си зеленина. Двойният плаж е на западния бряг на острова, точно под село Афионас. До уединения залив може да се стигне с лодка или по пешеходен преход от селото.

Плажовете на гръцките острови не отстъпват по красота на екзотични дестинации като Малдиви, Сейшели или Тайланд. Българка наскоро се завърна от остров Корфу и разкри своите впечатления от живописните плажове и от престоя си в Almyros Beach Resort, който е ръководен от българина Ивайло Иванов.

„Не е нужно да обиколим половината планета със самолет, за да похапнем морски дарове на остров Саона. Само на час полет от София с Ryanair e това райско и достъпно място, което е толкова близо до България“, сподели пред Bgtourism.bg Диана Михайлова.

Летището на остров Корфу е пълно с туристи от цял свят, полетите кацат и излитат един след друг

Тя избра Корфу за своята лятна ваканция с приятеля си, който на плажа на хотела е направил и романтично предложение за брак. Свидетел на младата двойка е красив гръцки залез.

„За мен това място стана специално не само заради красотата и спокойствието на острова, не само заради плажовете с онзи специфичен син цвят на гръцкото море,  но и заради съдбовното „Да“, с което отговорих на предложението“, допълва Диана.

 

Тя разкрива, че по време на своя престой обстановката в комплекса по нищо не отстъпва на екзотиката и на качествения сервиз, който е получила по време на екзотичната си ваканция в Доминикана преди 5 години.

Зрелищни шоу програми събират аплодисментите на гостите в Almyros Beach resort от цял свят

„Сервизът е на много високо ниво. Най-хубавото е, че тук работят много българи и допринасят за високата оценка, която получават от гостите си. Атрактивна анимация всяка вечер сюрпризира туристите с майсторски изпълнения и шоу програми. Храната в заведенията беше много вкусна и качествена, а майсторите готвачи поднасят истински специалитети в ресторантите на комплекса. Това ваканционно селище е доказателство, че българите могат да правят туристически продукт на много високо ниво“, разкрива Диана.

Сподели публикацията