Добрич. Днес центърът за защита на природата и животните се превърна в истинска снимачна площадка и предизвика любопитството както на посетителите, така и на животните, съобщи кметът на Добрич Йордан Йорданов.

Румънската национална телевизия е избрала мястото, за да снима епизод от популярно тв шоу, в което участват известни личности. В продължение на няколко часа, звездите се превъплътиха в служители на зооцентъра и изпълняваха техните задължения като хранене на животните, почистване на пространствата и други. Популярните личности и целият екип на телевизията бяха впечатлени не само от огромната площ, върху която се простира центъра за животни, но и от начина, по който те са отглеждат – в близка до естествения им хабитат среда и на свобода.

Телевизията е избрала няколко места в Южна Добруджа, на които да снима различни епизоди за шоуто си.

Днес зооцентърът се радваше на много посетители, които го бяха избрали за отмора. Те бяха видимо учудени от камерите и с любопитство наблюдаваха процеса. Обитателите на центъра бяха не по-малко учудени, че ги снимат.

Въпреки горещото време днес, центърът за защита на природата и животните се радваше на голям интерес от страна на жителите и гостите на града.

Сподели публикацията

Официален туристически портал на България | Открий България Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA