Slide
Slide
Slide
Slide

София. От 5 до 7 декември, в Топлоцентрала София ще се проведе първото 5-звездно събитие Биоресткъп, посветено на развитието на гастрономната и бар култура в България.  

Форумът представлява състезателна програма с международно жури в категория най-добър отбор готвачи и най-добър миксолог за 2023 година.         33-ма участници – едни от най-добрите готвачи в България ще се борят за голямата награда от 10 000 лева. Марк Алварез – собственик на най-добър бар в света за тази година ще бъде част от звездното жури, което ще оцени най-добрите коктейли в състезанието за бармани и голяма награда от 5 000 лева.

Последна възможност имат всички желаещи да закупят своите билети в мрежата на Epay GO за 5звездните мастър класове. Ще имате възможност да се срещнете със специалните гости шеф Пако Перез носител на пет звезди „Мишлен, рок звездата на световната кулинарна сцена Диего Гереро с 4 Мишлен“ звезди, Макс Ла Рока, както и други професионалисти от сектора. Не пропускайте да се докоснете до високата гастрономия и миксология. 

Всички гости са добре дошли на отбрана експо зона посветена на храни и напитки, зона за хранене със селектирани менюта от нашите шеф готвачи ще бъде на разположени с работно време от 12:00 до 21:00 часа.

Повече информация ще можете да намерите на https://biorestcup.com/

Билети търсете в мрежата на Epay GO:

https://epaygo.bg/1400042394

https://epaygo.bg/4088861630

Програма:

5 декември

Мастър класове – Готвачи

10:00 часа – DIEGO GUERRERO

12:15 часа – АZUAZA

15:00 часа – ОRIOL ROVIRA

16:45 часа – CARLES MAMPEL

19:00 часа – PACO PEREZ

Мастър класове – Бармани

10:15 часа – THOMAS HENRY BY ANTON RUSCHEV

11:15 часа – JUN YSHIDA

12:15 часа – NIKI NEYKOV & ASEN STANEV

14:00 часа – BLAGOI KUZMANSKI

15:45 часа – МAX LA ROCCA

17:45 часа – КIRIL HADJIEV RAIS ALBAVEDA

19:00 часа – SIPS BY МARC ALVAREZ

6 декември

9:30 часа – Начало състезание

10:00 до 14:30 часа – презентации екстракции на аромати, течна кухня и напитки, иновации срещи традиции

17:00 часа – Край на състезателния ден

Експо зона и зона за хранене 12:00 часа до 21:00 часа

7 декември  

9:30 часа – Начало състезание

17:00 часа – Край на състезателен ден

17:10 часа – PRESENTATION MASTERCHEF – Шеф Кустев и победителите от последните два сезона на „Мастършеф“

Експо зона и зона за хранене от 12:00 часа до 21:00 часа

Сподели публикацията