Slide
Slide
Slide
Slide
Лондон. Роуд шоуто във Великобритания завърши успешно с голямо медийно събитие, в което се включиха повече от 30 авторитетни британски медии. Четирите промоционални събития в Нюкасъл, Манчестър, Бирмингам и Лондон бяха реализирани от Министерство на туризма, в сътрудничество с Алианс Българско Черноморие (BBSA).
През седмицата от 4 до 8 декември повече от 170 представители на туристическия бизнес във Великобритания, сред които Jet2holidays, Balkan Holidays и представители на медиите приветстваха представените възможности за целогодишен туризъм в България и полетни връзки за пазара на Обединеното кралство, включително нов маршрут Лондон Саутхенд – Бургас, планиран да стартира от 17 юни до 9 септември следващия година.
„На всички събития в Обединеното кралство приветствах участниците от името на министерство на туризма. Участваха и д-р Франк Кванте от Български Черноморски Алианс и представители на Avatar Tour, Албена Груп, Balkan Holidays, Best Western Premium Inn, Flamingo Hotel, Melia Hotels International, MPM Hotels и хотели Перла. На присъстващите беше представена презентация за културното наследство на България, СПА курортите, които са на световно ниво и най-популярния тип почивка в Обединеното кралство – градска почивка, демонстрирайки потенциала на София, Варна, Бургас и Пловдив“, съобщи проф. Мариела Модева – съветник на министъра на туризма Зарица Динкова.
Сподели публикацията