Огромен интерес към круизните програми на “Аполо” във Варна, туроператорът представи 53 морски и речни круиза
Огромен интерес към круизните програми на “Аполо” във Варна, туроператорът представи 53 морски и речни круиза
Slide
Slide
Slide
Slide

Варна. Българският туроператор “Аполо” представи 53 круиза – 49 морски и 4 речни. Това стана на специална коктейл-презентация в хотел “Голдън Тюлип” във Варна. Компанията е основана преди 23 години от Калина Тодорова и Павлина Илиева, а от 12 години има опит в круизите с интересни подбрани и комбинирани маршрути.

Павлина Илиева и Калина Тодорова са включили в портфолиото на компанията чудесна селекция от дестинации, посещавани от модерни и екологични круизни кораби/Снимка Руслан Йорданов, Bgtourism.bg

“Груповите пътувания на “Аполо” са организирани с водач на български език. Пакетът включва не само круиза, но и самолетен билет с гарантирани места в редовни линии, застраховка, както и една нощувка, която е ден преди качването на кораба. Тази мярка е с цел сигурност и гарантира, че няма да бъде изпуснат круиза заради отмяна на полет на авиокомпанията”, сподели Павлина Иванова.

Една от запазените марки на „Аполо“ са речните круизи в Европа и по река Нил в Египет. Компанията организира тематични събития по време на речните круизи – българска вечер, бяло и латино парти.

Круизната индустрия гледа с оптимизъм към бъдещето

В морската ни столица Калина Тодорова и Павлина Илиева представиха и околосветски круиз на MSC, който тръгва през 2025 г. Мечтаното пътешествие включва 116 нощувки в 50 грандиозни дестинации в 21 държави. Дългото пътуване позволява да бъде резервирано и само част от маршрута, който туристите изберат.

Снимки Руслан Йорданов, Bgtourism.bg

“Някои круизни кораби вече имат собствени острови. Морските круизи са все по-модерни, все по-екологични, с все по-интересни променади с атрактивен дизайн. Част от корабите вече правят прясна моцарела, имат и собствени пивоварни с жива бира. Круизите предлагат богато изобилие от ресторанти, впечатляващи шоу програми, в които понякога участват и артисти от висок клас”, сподели Калина Тодорова.

Павлина Илиева посочи, че един от най-предпочитаните дни е Денят по вода. Тогава малки и големи могат да се забавляват на воля на борда на кораба. За най-малките гости има детски и спортни зони – аквапарк с пързалки, басейни, игрални зали, боулинг, болид от Ф1 и много други, а за големите е време за СПА, казино, шопинг, ароматни коктейли около водните зони и др., а програмата на вечерта завършва с грандиозни представления в театъра на кораба.

Най-важното от новините за круизи ТУК

Пътешествията с круиз се радват на огромен интерес сред българските туристи от всички възрастови групи през последните години. Те позволяват не само комфортно настаняване и богат избор от услуги на кораба, но и екскурзии до туристически забележителности в дестинациите, на които корабите акостират. Туристите могат и самостоятелно да организират своите разходки. Още за круизите на “Аполо” ТУК!

Презентацията завърши с томбола, която донесе късмет на един от присъстващите – пътуване с морски круиз
Сподели публикацията