Хотелите в Югозападна България са пълни с гости за празниците
Хотелите в Югозападна България са пълни с гости за празниците
Slide
Slide
Slide
Slide

Сандански. За десета поредна година Интерхотел Сандански организира събитие от календара на тенис и СПА веригата Weekend Tour. Любителският турнир ще се проведе този уикенд, като заявилите участие в събитието са над 40 семейства от цялата страна.

Програмата на надпреварата включва срещи във форматите сингъл мъже, сингъл жени, двойки мъже и смесени двойки, съобщи пред Bgtourism.bg организаторът Ивайло Цанков.

Играчите са разпределени в групи, а срещите се провеждат във формат 2 от 3 къси сета. Традиционно петък е ден за тренировка и аклиматизацията на състезателите и близките им. В събота ще се играят мачовете в групите, а в неделя са елиминациите и финалите.

От тази година турнирите от серията Weekend Tour са валидни за националната ранглиста на Интерактив Тенис, като освен ваучери за почивка, осигурени от Интерхотел Сандански, победителят при мъжете ще добави 250 точки за класирането.

Това е и последната дестинация в календара на Weekend Tour 2023, която ще се проведе на територията на страната. Официалното закриване на сезона е насрочено за 25 до 29 октомври в супер луксозния тенис център на Рафаел Надал в Сани Резорт, Халкидики. Повече подробности можете да откриете на сайта – weekendtour.bg.

Сподели публикацията