Авиокомпанията SunExpress вече и със сезонни полети от София до Анталия
Авиокомпанията SunExpress вече и със сезонни полети от София до Анталия
Slide
Slide
Slide
Slide

София. Авиокомпанията SunExpress от днес вече  изпълнява сезонни полети от София до Анталия. Полетите ще бъдат два пъти в седмицата – всеки вторник и петък. До момента авиокомпанията изпълняваше само чартърни полети по тази линия.

Първият полет беше посрещнат с официална церемония и традиционен воден салют. На събитието присъстваха Хесус Кабайеро – главен изпълнителен директор на СОФ Кънект, оператор на летище София, Георги Кабаиванов – мениджър за България на Tal Aviation, туроператори и представители на медиите.

„Приветстваме SunExpress за решението да стартира сезонни полети до Анталия от летище София. Чрез тях българите ще имат възможност да се наслаждават на уникалното преживяване на Турската Ривиера и през зимния сезон.“, каза
г-н Кабайеро по време на церемонията.

Създадена като джойнт венчър между Lufthansa и Turkish Airlines през 1989 г., SunExpress е специализирана в предлагането на множество директни връзки между различни европейски градове и Турция.

Билетите вече са в продажба като резервации могат да се правят в цялата дистрибуторска мрежа на SunExpress или през туристическата агенция на летище София.

Сподели публикацията