Николина Ангелкова участва в 23-тата Среща на върха на WTTC в Руанда
Николина Ангелкова участва в 23-тата Среща на върха на WTTC в Руанда
Slide
Slide
Slide
Slide

Руанда. Николина Ангелкова – министър на туризма (2014-2020), участва в 23-тата Среща на върха на WTTC (World Travel & Tourism Council). Това събитие е изключителна платформа, която събира лидери от частния и публичния сектор и предоставя уникална възможност да разкрием нови и вълнуващи възможности за взаимна подкрепа и партньорство в рамките на туристическата индустрия.

“Туристическата индустрия непрекъснато се развива и нововъзникващите пазари са от решаващо значение за нейния устойчив растеж през следващото десетилетие. Както светът става все по-взаимосвързан, тенденциите в пътуванията се изместват към нови пазари в Азия, Африка и Южна Америка, които предоставят вълнуващи възможности както за бизнеса, така и за пътуващите”, сподели бившият министър на туризма.
Николина Ангелкова участва в 23-тата Среща на върха на WTTC в Руанда

“Технологичният напредък, като мобилни приложения и виртуална реалност, предефинират начина, по който туристите изследват нововъзникващите пазари, предоставяйки завладяващи изживявания. На фона на тази хиперактивна конкуренция, България трябва да се препозиционира и да надгради имиджа си на важните туристически пазари. Предвид променящия се характер на предпочитанията за пътуване, проучването на пазара и адаптивността ще бъдат от ключово значение, за да останем конкурентоспособни и предпочитана дестинация в динамичния пейзаж на пътуванията и туризма през следващото десетилетие. Това бе в основата на дискусиите ни по време на участието ми в 23-тата Среща на върха на WTTC”, добави Ангелкова.

Тя посочи още, че диалога през 2023 г. е фокусиран върху инвестициите в устойчивост, споделянето на най-добри практики и иноваторски подходи за развитието на сектора.

Сподели публикацията