Slide
Slide
Slide
Slide

Варна. Катамаран, който носи името Seacat, изпълнява морски разходки в района на Северното Черноморие. Пътешествията това лято се радват на голям интерес, а всички места до края на месеца са резервирани на 100%, съобщи за Bgtourism.bg Рая Цветкова от маркетинг отдела на компанията.

Огромен плаващ аквапарк в морето е най-новата атракция в Албена

Пътуванията се осъществяват от Морската гара във Варна. Най-дългият маршрут е Варна – Балчик – Варна. Пътуването в едната посока е с продължителност 1,5-2 часа, като скоростта позволява на хората да се насладят на своята морска разходка, а след това имат и 3-часов престой, в който могат да посетят местни заведения или туристически забележителности.

Близо 70 мин. е пътуването от Варна до Белослав. Туристите могат да посетят Белославският музей на стъклото и подводницата „Слава“. ​​Компанията предлага и панорамни морски разходки, които са само в района на Варненския залив.

Вижте какво направи семейство от Габрово след почивката си в двузвезден хотел в Шкорпиловци

„Катамаранът е с капацитет до 80 места. Трета година вече реализираме морските разходки, като през тази за първи път пълноценно ще използваме цялото лято. На борда на катамарана се качват местни жители, чужденци, както и живущи в близките градове до Варна – Шумен, Добрич, Провадия, Девня и др. Децата под 7-годишна възраст се возят безплатно“, добави Рая Цветкова.

Гранд хотел Варна ще има нов собственик в сделка за 28 млн. евро

Програма на пътуванията може да разгледате тук!

Телефон за допълнителна информация и резервации: 0887 37 98 37 и www.seacat.bg

Сподели публикацията