Slide
Slide
Slide
Slide

София. Tablet Hotels – експертите по хотелиерство в екипа на MICHELIN Guide, обявиха, че включват в своята селекция 5-звезден хотел в София. Всеки месец те споделят най-добрите места за почивка и ги добавят в своята онлайн платформа. Sense Hotel Sofia, a member of Design Hotels, има привилегията да е първият избран хотел в столицата, който да е част от звездното портфолио на специалистите.
Страната ни е представено в него с още два хотела – Кемпински
Гранд Арена, Банско и първокласния голф комплекс Тракийски скали край Каварна.

Sense Hotel Sofia посрещна своите първи гости преди близо 10 години – през март 2013 г. Веднага очарова своите посетители със своя дизайн, панорамен бар на покрива, стилен ресторант и СПА център – не само за гости на хотела, но и за външни посетители.
Хотелът и днес продължава да бъде един от най-предпочитаните в София заради високото качество на своите услуги и обслужване, атестат за което и включването му в Michelin Guide.

Основан през 2000 г. и част от MICHELIN Guide от 2018 г., Tablet Hotels предлага подбрана селекция от хотели, които да отговарят на всеки вкус и бюджет, и прави резервирането им безпроблемно и бързо. Компанията предоставя обслужване на клиенти на ниво консиерж от опитен екип от специалисти по пътувания и предлага членство в програмата Tablet Plus VIP, която предлага подобрения и изключителни привилегии на членовете, когато отсядат в участващи хотели Tablet Plus. Предлага се на осем езика, уебсайтът Tablet и приложението за iOS позволяват на потребителите по целия свят да откриват хотелски дестинации, които предоставят уникално незабравимо изживяване, а не просто стая за нощувка.

Сподели публикацията