В морската ни столица откриха фотоизложбата “#Варна приветства всички Вас” (снимки)
В морската ни столица откриха фотоизложбата “#Варна приветства всички Вас” (снимки)
Slide
Slide
Slide
Slide

Варна. Фотоизложбата “#Варна приветства всички Вас” откриха днес до Слънчевия часовник в морската ни столица. Експозицията с красивите пана може да бъде разгледана от местните жители и гостите на града до 10 август.

Изложбата бе открита от Коста Базитов – заместник-кмет на община Варна и Христина Неделчева – председател на Съюза на екскурзоводите в България.

Сред специалните гости бяха Павлин Косев – председател на ВАРХ, Георги Филипов – председател на АРКТ, екскурзоводи, хотелиери, представители на дирекция “Туризъм” към местната общинска администрация, журналисти и граждани.

На входа на Морска градина – Варна, до Слънчевия часовник, са представени 22 платна с красиви фотоси от града и забележителностите.

Автори на фотографиите са Росен Донев, Васил Плугчиев и Георги Филипов, като е поднесена обща информация за Варна, забележителностите, историческото наследство и културния живот на 11 езика – български, английски, немски, френски, руски, чешки, полски, нидерландски, румънски, испански и иврит. При откриването на изложбата беше отбелязана и връзката на всяка от тези нации с града.

Сподели публикацията