Slide
Slide
Slide
Slide

Обзор. Лятото е вече в разгара си, а календарът показва колко малко остава от така жадуваното време за почивка. Според проучванията, планирането на почивка се нарежда на водещи позиции сред водещите стресови фактори. Искате тези свещени дни далеч от работните задължения да бъдат перфектни и това е съвсем обосновано, защото всеки знае колко труд, напрежение и предизвикателства е преминал в останалите дни от годината. Все по-трудно намирате съвършения формат– да прекарате пълноценно времето си без негативните последици на ол-инклузива или свободното пътуване.
Мечтаете да ползвате почивните дни за начало на нови здравословни навици, да отделите време за себе си и любимите хора, да подобрите физическата си форма, да обогатите  познанията си как да запазите баланса и хармонията в живота си и след почивката… цели, които изглеждаха невъзможни до скоро.

От 2023 на българския туристическия пазар навлезе нов вид почивка: здравословен ол-инклузив.

За първи път в България може да се насладите на всичко, което отговаря на високите ви критерии за релакс и презареждане и да забравите за израза “да се върна на работа, за да си почина“. Ще остави във вас усещането за отмора и вдъхновение, които зареждат организма и духа със здраве и позитивни емоции, а не за изразходване и натежаване и преумора.

Какво да очаквате от здравословния ол-инклузив пакет на Vita Rama?

Vita Rama е метод за холистично благополучие, ползващ базата на хотел The Cliff, в Обзор и се фокусира върху общото ви здраве, комбинирайки физически, ментални и духовни аспекти, за да ви освежи и зареди с енергия.

Програмата е фокусирана в 3 основни принципа – хранене, движение и релаксация, които да ви заредят, обогатят и погрижат за вашето благоденствие не само в периода на почивка.

Здравословно хранене: Полезната храна може да бъде и вкусна! Насладете се на свежи и хранителни ястия, приготвени от опитни готвачи, предлагащи разнообразни здравословни и вкусни опции. Забавни кулинарни уъркшопи ще ви покажат как да си приготвяте любимите ястия по здравословен начин.

Йога и активности: Участвайте в различни йога класове, активности на открито и програми за здраве, специално разработени, за да ви мотивират да останете активни и пълни с енергия не само през цялото пребиваване, но и у дома.

Професионално ръководство: Възползвайте се от експертното ръководство на квалифицирани специалисти по здраве и треньори, които могат да ви помогнат с персонализирани планове за двигателна активност, йога и здраве.

Освобождаване от стрес: Медитация, лекции, срещи и разговори с нови хора ще ви освободят от натрупания стрес и ще ви покажат как да се справяте с него и в ежедневието.

Поглъщащи преживявания: Потопете се в практики за благосъстояние като йога, медитация и масажни терапии, които подпомагат концентрацията и баланса.

Връзка с природата: Много здравословни all-inclusive хотели се намират в прекрасни природни среди, които предлагат възможност да се свържете с природата, което може да има положително въздействие върху вашето благополучие.

Подкрепяща общност: Срещнете се с хора, споделящи сходни интереси и цели в пътешествието към здравословен начин на живот, създавайки усещане за общност и подкрепа, докато всички заедно следвате по-здравословния режим и начин на живот.

Лично развитие: Подкрепете личното си развитие и самооткритие чрез работилници, семинари и дейности, които насърчават самосъзнание и позитивни промени.

Дългосрочни ползи: Пребиваването в здравословен all-inclusive хотел не е просто временно бягство, то може да ви вдъхнови да приемете по-здравословни навици, които положително да влияят върху вашия живот и след като се върнете у дома.

Подарете на себе си и вашите семейства почивката, която ще промени живота ви.

             Център за здравословен живот Vita Rama                              
Телефон: + 359 896 905990 reservations@vitarama.bg I www.vitarama.bg
Сподели публикацията