Slide
Slide

Пампорово. Пампорово се подготвя за предстоящите Коледни и Новогодишни празници. Очаква се откриването на сезона да бъде в средата на декември. Един от най-предпочитаните хотели в курорта – хотел „Орфей“ 4*, винаги се старае да предложи страхотна музикална програма, топлина, уют, разнообразна вкусна храна и активности за всички възрастни и деца.

Тази Коледа магията на празника ви очаква с богата трапеза, традиционна кухня на Бъдни вечер – 24 декември, и със специалния гост на 25 декември (вечерта) – страхотната и обичана Силвия Кацарова. Домакините са организирали интересна фолклорна програма и коледарски поздрав.

За децата е подготвена забавна празнична програма – всеки ден с аниматори, а  специално за Коледа ще има детско коледно парти с много изненади. Най-чаканият гост Дядо Коледа ще раздаде по традиция подаръците, подготвени с много любов от родителите на най-малките гости.

Съчетаването на празника със ски и спа почивка е едно незабравимо преживяване за всяко семейство.

Специално за всички гости на хотела тази година домакините са подготвили и още допълнителни изненади – нови реновирани стаи тип Премиум двойна стая за двама възрастни и едно дете или Премиум студио за двама възрастни и две деца.

Новият стил в лоби бара ще накара гостите да се отпуснат в приятна и уютна обстановка с приятели за ароматно кафе, чай или коктейл. Специалното за туристите ще работи всяка вечер панорамен Скай бар с тематични вечери, промоции на коктейли и приятна атмосфера около камината.

Всеки ден спортна анимация за възрастни с тренировки сутрин от 10 часа и следобед от 17 часа, два пъти седмично ще продължи и любимата на всички Хоротека, заедно с професионалните инструктори.

Не пропускайте да се възползвате от специалните оферти с отстъпки и резервирайте бързо и лесно онлайн, за да осигурите незабравима ваканция със ски, СПА и анимация за цялото семейство в Хотел „Орфей“ в Пампорово.

Запознайте се със специалните оферти на хотел „Орфей“ в Пампорово ТУК!

Сподели публикацията