Снимка Qatar Tourism
Slide
Slide

Доха. В Доха – столицата на Катар, бе поставено началото на 6 дни на лукс и елегантност! Това стана с официалното откриване на 19-ото издание на изложението за бижута и часовници, което ще продължи до 25 февруари – събота. 

Почти две десетилетия събитието е олицетворение на лукса и елегантността в Катар.  Бижутата и часовниците са готови впечатлят посетителите на изложбения и конгресен център в Доха с ексклузивни бижута и изящна изработка.

Катар – арабско великолепие и елитна ексклузивност

В изложението са представени луксозни часовници, колиета, пръстени, обеци, диаманти, златни и сребърни изделия. Изложбата ще бъде домакин на 30 000 посетители от над 175 страни тази година. Сред тълпата от търсачи на лукс ще има любители на бижута, топ дизайнери, милиардери естети и кой е кой от международно известни актьорски звезди.

Ексклузивната изложба се провежда под патронажа на Негово превъзходителство министър-председателя и министър на вътрешните работи шейх Халид бин Халифа бин Абдулазиз Ал-Тани. На откриването присъстваха едни от най-големите имена в Боливуд, както и Ирина Шейк, Насър Ал Атия, Мутаз Баршам и други знаменитости. Уникален за тазгодишното издание е слухов елемент към кампанията на DJWE, тъй като изключителна музикална партитура е създадена от известния катарски композитор, г-жа Dana Al Fardan.

Сподели публикацията