Slide
Slide
Slide
Slide

Бургас. В навечерието на летния сезон по Черноморието тази година Българската телеграфна агенция (БТА) отново събира представители на редица държавни институции и на туристическия бранш за обсъждане на перспективите пред туристическия сектор. Форумът „БГ Туризъм – Лято 2023“ ще бъде открит от генералния директор на Агенцията Кирил Вълчев днес от 10:00 часа в Конферентния център на хотел „България“.

Поканени за участие са представители на Министерството на туризма, на парламентарната Комисия по туризъм, ръководители на държавни и контролни институции, представители на местната власт, браншови организации, лечебни заведения, експерти в сферата на туризма и общественици.

Това е третото издание от инициативата на БТА за форуми, които се провеждат два пъти всяка година – в началото на летния и зимния туристически сезон. Една от основните цели е да бъдат обсъдени посланията при представянето на България зад граница през предстоящия сезон. Първата подобна дискусия беше организирана през юни миналата година във Варна преди откриването на летния туристически сезон.

Сподели публикацията