София. Туроператорът Абакс, който е един от водещите у нас, обяви специална оферта за 7-дневна ол инклузивна ваканция в Анталия. Почивките са на цени, които започват от 463 лева. За определени дати през август вече има стоп на продажбите. Полетите до популярната турска дестинация продължават до средата на октомври.
Снимка Павлина Русева
Туроператорът има четири полета седмично от българските летища до Анталия – два от София и по един от Пловдив и Варна, за да захрани големия интерес към дестинацията. Абакс организира десетки чартъри до Бодрум, Мармарис и Фетие. В ход са продажбите и за Нова година в Анталия.
„Ще предложим на своите туристи специална селекция от различен клас хотели в Анталия. Цените са конкурентни и ще позволят на много хора да получат чудесна ол инклузив ваканция в една от най-гостоприемните дестинации. Чартърните полети до средата на октомври ще бъдат реализирани с авиокомпания European Air Charter“, съобщи пред Bgtourism.bg Георги Пасев – маркетинг мениджър на Абакс.
Богатият и разнообразен ол инклузив в хотелите в Анталия привлича туристи от цял свят
На място българските туристи могат да се възползват от своята ваканция в Турция като планират посещение на аквариума в Анталия и обиколка на Стария град, да се забавляват в парка Land of Legends или да се включат в посещението на древния град Перге и театър Аспендос.
Туроператорът Абакс не работи с крайни клиенти, а със 700 туристически агенции в цялата страна, чрез които българските туристи могат да направят своите резервации.

С всички промоционални предложения на АБАКС можете да се запознаете ТУК!

Сподели публикацията

Официален туристически портал на България | Открий България Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA