Slide
Slide

При закупуване на 2 двупосочни билета по всяка от директните дестинации, вторият е с до 50% отстъпка

София. С наближаването на най-романтичния празник в годината Свети Валентин националният превозвач България Еър ще зарадва влюбените в пътешествията двойки с нова промоционална кампания. По повод празника на любовта от 1 до 19 февруари включително, всеки, който закупи два двупосочни самолетни билета по всяка от директните дестинации на „България Еър“, може да резервира втори билет за същия полет с до 50% отстъпка от крайната цена.

През април ще летим от Варна до популярна дестинация в Испания

Големият избор от романтични дестинации може да превърне отбелязването на Свети Валентин в едно незабравимо и вдъхновяващо преживяване. „България Еър“ дава възможност всеки да се потопи, заедно със своя любим човек, в богатата история на вечния Рим, да се разходи по улиците на Виена, впечатляващи със своята изящна архитектура, или да посети една от най-красивите европейски столици – Париж. Влюбените в приключенията пътници на националния превозвач може още да се насладят и на неповторимите пейзажи и живописни забележителности на Атина, Прага, Цюрих, Амстердам, Брюксел, Мадрид, Лондон, Берлин и други.

Ryanair пусна евтини самолетни билети за полети от Бургас до европейска столица

Удоволствието от преживяването може да бъде още по-голямо, благодарение на всички удобства и предимства, които включва пътуването с „България Еър“. В икономична класа цените на самолетни билети са на преференциални цени, започващи от 169 EUR крайна цена в посока, а вторият билет е с до 50% отстъпка от нея. При избор на тарифа в икономична класа пътниците получават 1 бр. ръчен багаж до 10 кг., дамска чанта/лаптоп, безплатен сандвич, шоколадче и напитки на борда, както и безплатен check-in.

Gulliv Air планира да реализира 6 полета до Тайланд през първото четиримесечие

За още по-незабравимо изживяване, пътниците могат да се възползват от всички удобства и фиксираните отстъпки от 50% за втория билет, които се предлагат в бизнес класа. Избирайки тази опция, пасажерите си гарантират право на 2 бр. регистриран багаж до 32 кг, 2 бр. ръчен багаж до 15 кг. общо, дамска чанта/лаптоп, приоритет при check-in и качване в самолета, достъп до бизнес салон, а също така биха се насладили на 4-степенно меню на борда. Цените на самолетните билети в бизнес класа започват от 599 EUR крайна цена в посока за първия билет и на половин цена за втория.

Промоционалната кампания важи за пътувания, които са започнали до 30 юни 2023 г.

Сподели публикацията