Палма де Майорка/Снимки Руслан Йорданов, Bgtourism.bg
Slide
Slide

София. Националният превозвач „България Еър“ обяви цените за полети между София и Палма де Майорка. Авиокомпанията изкушава българските туристи с двупосочни билети на цена от 195 евро, като в цената са включени: 1 бр. ръчен багаж до 10 кг + 1 дамска чанта/лаптоп; безплатен check-in; безплатни напитки, топъл сандвич и шоколадче.

MSC Seaview – Круизният кораб, на който децата забравят за телефоните си, а родителите се глезят със СПА, гурме и любими коктейли

Еднопосочният билет от София до острова е 115 евро, а от Палма де Майорка до българската столица може да се резервира билет на специална цена от 109 евро.

Палма де Майорка е столица на автономната област Балеарски острови, Испания. Официалното му име на града е Палма, но той е по-известен с неофициалното си име Палма де Майорка. Населението на града е над 400 000 жители.

„България Еър“ и Iberia разширяват сътрудничеството си

Сред известните забележителности на Палма де Майорка е известна катедралата Ла Сеу (La Seu). Знаменитият архитект Антонио Гауди е работил по впечатляващата постройка в готически стил.

Палма де Майорка/Снимки Руслан Йорданов, Bgtourism.bg

Старият град е лабиринт от запазени малки улици с ниски сгради, които препращат гостите на града към историческото минало на Палма.

Пресни морски деликатеси и студена местна бира са отлична комбинация за всеки турист на фона на изпълненията на местните улични музиканти.

Новият круизен кораб MSC Euribia получи името си от София Лорен на бляскава церемония в Копенхаген

Сред специалните предложения на българската авиокомпания са и самолетните билети до Барселона на цена от 89 евро, до Малага на цена от 109 евро и до Мадрид на цена от 95 евро.

Сподели публикацията

Висококачествена Козметика за Здрава Кожа — Dr. Spiller Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA