Slide
Slide
Slide
Slide

София. Атис Захаранс е новият генерален мениджър на Hyatt Regency Sofia и Hyatt Regency Pravets Resort, съобщиха за Bgtourism.bg от Terra Way Investment Group.

Атис Захаранс има богат опит в сферата на хотелиерството. Кариерата му започва с организирането на събития и продължава развитието си, като преминава през позициите F&B мениджър, директор Управление до Генерален мениджър.

Кариерата му се развива в седем различни държави, като е бил Генерален мениджър в Беларус, Армения, Русия и Украйна. След години в Marriott International и Radisson Hotel Group, преди да се присъедини към Pullman Okol Golf Resort & SPA Hotel, той ръководи екипа на 5* Radisson Blu Resort, в Буковел, Украйна, горд носител е на International Hospitality Awards 2019 в Best MICE Hotel, който е номиниран и за най-добър 5-звезден бизнес хотел.

Официалната информация от Terra Way Investment Group

Г-Н ЗАХАРАНС ИМА ДЪЛГОГОДИШНА КАРИЕРА В ХОТЕЛИЕРСКИЯ БИЗНЕС. ТОЙ Е ЗАЕМАЛ  ПОЗИЦИИ КАТО  МЕНИДЖЪР „ХРАНИ И НАПИТКИ“, ДИРЕКТОР „ОПЕРАЦИИ“ И ГЕНЕРАЛЕН МЕНИДЖЪР НА ХОТЕЛИ ОТ МЕЖДУНАРОДНИ ХОТЕЛСКИ ВЕРИГИ В РАЗЛИЧНИ СТРАНИ В ЕВРОПА И ЦЕНТРАЛНА АЗИЯ.

Г-Н ЗАХАРАНС СПОДЕЛЯ: „ИЗКЛЮЧИТЕЛНО РАЗВЪЛНУВАН СЪМ ДА СЕ ПРИСЪЕДИНЯ КЪМ СЕМЕЙСТВОТО НА HYATT,ИЗВЕСТЕН С ПРЕДОСТАВЯНЕТО НА КАЧЕСТВЕНО ОБСЛУЖВАНЕ И НАДМИНАВАНЕ НА ОЧАКВАНИЯТА НА СВОИТЕ ГОСТИ. НЯМАМ ТЪРПЕНИЕ ДА ВОДЯ ЕКИПИТЕ НА HYATT REGENCY SOFIA И HYATT REGENCY PRAVETS RESORT, ЗА ДА ИЗДИГНЕМ КАЧЕСТВОТО НА НАШАТА УСЛУГА ДО СЛЕДВАЩОТО НИВО. БЛАГОДАРЕН СЪМ НА TERRA WAY INVESTMENT GROUP ЗА ДОВЕРИЕТО И ТАЗИ НЕВЕРОЯТНА ВЪЗМОЖНОСТ.”

КАТО ПРОФЕСИОНАЛИСТ Г-Н ЗАХАРАНС Е ВОДЕН ОТ ЖЕЛАНИЕ ЗА РАЗВИТИЕ, ЕФЕКТИВНОСТ И КРЕАТИВНОСТ. ТОЙ СИЛНО ВЯРВА, ЧЕ САМО ЕДИН НАПЪЛНО АНГАЖИРАН ЕКИП МОЖЕ ДА ОСИГУРИ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ОБСЛУЖВАНЕ И НЕЗАБРАВИМИ ИЗЖИВЯВАНИЯ ЗА ВСЕКИ ГОСТ.

КОГАТО НЕ Е НА РАБОТА, Г-Н ЗАХАРАНС ОБИЧА ДА БЪДЕ СРЕД ПРИРОДАТА, КАТО ПРАКТИКУВА КАТЕРЕНЕ, БЯГАНЕ И КАРАНЕ НА СКИ. ТЕЗИ ЗАНИМАНИЯ МУ ПОМАГАТ ДА ПРЕЗАРЕЖДА, ЗА ДА СЕ ВРЪЩА ОБРАТНО С НОВИ СИЛИ И СВЕЖА ПЕРСПЕКТИВА.

Сподели публикацията