Slide
Slide

София. DESTINATIONS – ultimate guide for your holiday, една от водещите туристически медии в България, обяви своята шампионска селекция в туризма за 2022 г. За първи път Асоциацията на Българските Туроператори и Туристически Агенти (АБТТА) е победител в класацията на изданието за туристическа организация на годината.  Собственикът на медията Руслан Йорданов връчи статуетката на Димитрина Горанова и Даниела Стоева и ги поздрави за успешните и полезни за бранша събития, които организацията реализира през тази година.

Победителите в 8-те специални категории на третото издание на Годишните награди за туризъм получават статуетката, която представлява логото на списанието. Неин автор е Стефан Петров. Произведенията му са едни от най-оригиналните и емблематични награди на престижни конкурси и събития.

Създадена през 1996 г, днес АБТТА е основна браншова организация на водещи български туроператори и туристически агенти, независим коректив на държавната политика в сектор туризъм, и надежден и компетентен партньор във всички добронамерени начинания  за постигане на устойчиво развитие на българския туризъм.

Пловдив е туристическа дестинация на България за 2022 г.

АБТТА изпълнява своята уставна мисия – превръщане на България в в модерна и конкурентна Европейска туристическа дестинация, чрез участие в дейностите по усъвършенстване на националното туристическо законодателство,  подпомагане усилията за повишаване качеството на националния туристически продукт и осигуряване висока степен на удовлетвореност на потребителите на туристически услуги.

В подкрепа успешната адаптация на своите членове към непрекъснато променящата се и силно изострена конкурентна среда, АБТТА провежда годишни специализирани В2В форуми за разширяване на професионални партньорства и редовни делови прояви за повишаване качеството на националното туристическо предлагане. 

Благодарение на провежданата активна политика на противодействие на сивата икономика, ограничаване нелоялната конкуренция и повишаване културата на потребление в сектор туризъм, марката АБТТА е емблема на висок професионализъм, коректност и надеждност.

Списание DESTINATIONS – ultimate guide for your holiday обяви за втора поредна година InterContinental Sofia за хотел на годината в България

От 2004 година Асоциацията на Българските Туроператори и Туристически Агенти (АБТТА) е  член  в Европейския Комитет на Асоциациите на Туроператорите и Туристическите Агенции, ЕКТАА – най-авторитетната  професионална структура в туризма  в ЕС. В ЕКТАА членуват 30 асоциации от всички европейски държави (по една от страна) и организацията представлява интересите на повече от 80 000 Туроператори и Туристически агенции в Европа, с общ годишен оборот над 50 000 милиарда Евро. Чрез членството си в Европейския Комитет, АБТТА има пълен достъп до информационната база на организацията, до всички въпроси, дискутирани с ЕК, до всички казуси и решения по тях, които са разглеждани в страните от ЕС, до всички въпроси, които ЕК обсъжда с ЕКТАА по развитието на стратегията и актуалните проблеми в туризма в страните от ЕС.

За списание DESTINATIONS – ultimate guide for your holiday

DESTINATIONS – ultimate guide for your holiday е едно от водещите туристически списания в България с читателска аудитория, която далеч надхвърля българския пазар. Изданието е част от медийна група „Роял Комюникейшън“ ЕООД, която включва авторитетната информационна агенция Bgtourism.bg и онлайн платформата й за работни места в туризма Jobs.Bgtourism.bg. Списанието е двуезично, излиза на български и английски език.Изданието представя най-красивите дестинации в България и чужбина, както и ексклузивни истории и интервюта с професионалисти в бранша и популярни личности. В абонаментната мрежа на „Български пощи“ е под каталожен №1300.

Сподели публикацията