Slide
Slide

Кранево. Комплексът е уникално съчетание от иновативни технологии, вплетени в уютна домашна атмосфера, допълнени от благоприятния климат, море, минерална вода, гора и естествена зеленина. Луксозният СПА център, захранен изцяло с богата по състав минерална вода, разполага с открити и закрити минерални басейни, термална зона, медикъл център, фитнес и салон за красота. Гостите могат да се насладят на петзвездно настаняване в луксозно обзаведени делукс стаи с имена на цветя, уютен ресторант, лоби бар, нощен бар, витамин бар, магазин, конферентна зала, игрална зала и детски кът. Хотелът пленява с богато озеленената си градина и изключителното разнообразие на естествена растителностпо фасадата и общите части.

Екипът на Casa di Fiore приветства всеки, който желае да подкрепи хотела в номинацията, да даде своя глас на следния линк:

https://www.buildingoftheyear.bg/bg/uchastnici/vakancionni-i-spa-hoteli/hotel-casa-di-fiore-spa-and-medical

АРХИТЕКТУРА НА СГРАДАТА:

Достойно и деликатно, сградата е изпълнена в архитектурния стил „Art deco“. Проектът е изцяло съобразен с феноменалните природни дадености. Използвани са меки пастелни тонове, които се преливат с околната среда и създават усещане за простор и виталност.

Тази забележителна сграда, като произведение на изкуството, издига Кранево на ново, съвсем различно ниво. От място, известно с възможности за рекреационни и тренировъчни дейности, сега курортното село е новият дом на балнео и Спа туризма.

„Casa di Fiore“ не е просто хотелски комплекс, а място, което наподобява приказен зелен оазис в непосредственаблизост до морския бряг. Изтънчен и обзаведен с вкус, той притежава домашен уют и спокойствие. Перфектното съчетание за пълноценна почивка и пълен релакс.

Сподели публикацията