Slide
Slide

София. DESTINATIONS – ultimate guide for your holiday, една от водещите туристически медии в България, обяви своята шампионска селекция в туризма за 2022 г. За втора поредна година InterContinental Sofia е победител в класацията на изданието за хотел на годината в България. Собственикът на медията Руслан Йорданов връчи статуетката на списанието на Генералния Мениджър на хотела и Регионален Генерален Мениджър за Балканския полуостров, Анджело Зукала.

Пловдив е туристическа дестинация на България за 2022 г.

Победителите в 8-те специални категории на третото издание на Годишните награди за туризъм получават статуетката, която представлява логото на списанието. Неин автор е Стефан Петров. Произведенията му са едни от най-оригиналните и емблематични награди на престижни конкурси и събития.

InterContinental Sofia запазва лидерската си позиция в петзвездния сегмент в страната и региона. Хотелът продължава да допринася за утвърждаването на София и България като желана туристическа дестинация. Професионализмът на екипа на InterContinental Sofia е еталон за българската туристическа индустрия, сподели Руслан Йорданов.

За InterContinental Sofia:

Разположен на емблематичните жълти павета в сърцето на столицата, InterContinental Sofia предлага истинско луксозно петзвездно обслужване и спиращи дъха гледки към Св. Александър Невски и Витоша. Хотелът е награден за Водещ хотел в България и Луксозен бизнес хотел на Източна Европа за четири поредни години. InterContinental Sofia е част от IHG® Hotels and Resorts, водеща международна компания в хотелската индустрия с близо 6000 хотела в повече от 100 страни.

За списание DESTINATIONS – ultimate guide for yourholiday

DESTINATIONS – ultimate guide for your holiday е едно от водещите туристически списания в България с читателска аудитория, която далеч надхвърля българския пазар. Изданието е част от медийна група „Роял Комюникейшън“ ЕООД, която включва авторитетната информационна агенция Bgtourism.bg и онлайн платформата й за работни места в туризма Jobs.Bgtourism.bg. Списанието е двуезично, излиза на български и английски език.Изданието представя най-красивите дестинации в България и чужбина, както и ексклузивни истории и интервюта с професионалисти в бранша и популярни личности. В абонаментната мрежа на „Български пощи“ е под каталожен №1300.  

Сподели публикацията