Slide
Slide

B светлината на прожекторите на IBTM World в Барселона

Рим. ITA Airways непрекъснато работи за стартирането и разработването на набор от вълнуващи нови функции и програми за зимния сезон 2022 г., в постоянни усилия да адаптира своите услуги към специфичните нужди на различните типове клиенти и сегменти.

В светлината на прожекторите е новата, наскоро пусната оферта, насочена към MICE трафика и включваща специален екип на ITA Airways плюс персонализирани условия за този конкретен сегмент с голяма перспектива за растеж.

ITA Airways в момента демонстрира новите си MICE продукти пред основните глобални играчи на IBTM World 2022, водещото глобално събитие за индустрията за срещи, инсентиви, конференции и събития, което се провежда в Барселона от 29 ноември до 1 декември 2022 г.

Независимо дали става въпрос за малки корпоративни срещи или големи събития с повече от 40 участници, търговски панаири или конференции, ITA Airways позволява на участниците да пътуват индивидуално, наслаждавайки се на преференциална оферта, съобразена с техните нужди за пътуване. Целта на ITA Airways е да направи пътуването възможно най-лесно, релаксиращо и устойчиво. За нуждите на MICE, свързани с индивидуалните пътувания, Компанията предлага специални самолетни билети в бизнес, премиум и икономична класа за пътуване през седемте дни преди и след събитието, както и планиране и управление на всички заявки чрез една точка за контакт и навсякъде обслужване на клиенти, отговарящо на заявки, изпратени до mice@ita-airways.com. За свързани с група MICE изисквания, клиентите могат да се свържат със специалния екип по продажбите на ITA Airways.

ITA Airways постоянно се ангажира с растеж и наскоро обяви, че е подписала всички планирани ангажименти за увеличаване на своя флот през 2023 г.: 39 самолета от ново поколение ще се присъединят към флота през следващата година, включително 9 широкофюзелажни (A330-900) и 30 тесни -корпусен самолет, като в същото време самолетите от предишното поколение ще бъдат премахнати. В сравнение с 2022 г. това ще доведе до 73% увеличение на капацитета по отношение на предлаганите места на километър (Available Seat Kilometer – ASK) в цялата мрежа. Увеличението се дължи главно на капацитета по маршрутите на дълги разстояния, който ще нарасне със 107%.

Всъщност се очаква нови междуконтинентални дестинации да бъдат отворени през 2023 г., като директните полети се изпълняват от Рим Фиумичино до Сан Франциско и Вашингтон в Съединените щати от летния сезон и до Рио де Жанейро в Южна Америка от ноември, освен потвърждението на всички връзки на дълги разстояния, стартирани през 2022 г.

Освен това, с любезното съдействие на навлизането в своя флот на самолет A321Neo, ITA Airways също ще планира откриването на нови дестинации в Близкия изток: Рияд, Джеда и Кувейт Сити, разширявайки мрежата си и укрепвайки своята свързаност чрез своя хъб Рим Фиумичино.

Увеличаването на броя на дестинациите в мрежата на ITA Airways демонстрира ангажимента на компанията да се превърне в референтен оператор за мобилността на италианците чрез постигането на две основни цели: задоволяване на всички нужди на клиентите – винаги в основата на бизнеса на компанията – и нарастващото увеличение на рентабилността.

Сподели публикацията