Slide
Slide

Кранево. Ваканционно селище „Терма вилидж“ в Кранево обяви две нови атрактивни предложения за летния сезон. В ход са вече продажбите на офертата „Лятна ваканция с безплатна нощувка“. Потребителите, които резервират, ще получат консултация от СПА специалист и еднократно ползване на процедура по избор – „Криокабина“ или „Анти-стрес масаж – суха флотация“.

Настаняването е в петзвездния хотел „Еко Терма“, който е в непосредствена близост до плажа. До 8 юли всички, които резервират по три нощувки, ще получат една безплатно. Предложени са три възможности за изхранване по време на престоя  – нощувка със закуска, нощувка със закуска и вечеря, както и ол инклузив. От 9 юли към шестдневните резервации ще има и една безплатна нощувка със съответния пансион изхранване.

Гостите имат богат избор къде да отседнат – в стаи към море или парк, в тематични стаи, в мезонет лукс или фамилна стая с гледка към море.

В цената са включени шезлонг и чадър на плаж Терма Бийч, закрит басейн с топла минерална вода, външно джакузи и още много!

Какво включва специалната оферта може да разгледате тук.

Второто интересно предложение за сезона е Лятна оферта – Делник/Уикенд. То е валидно за периода 9-27 юли и може да бъде разгледано тук.

*публикация

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията