Официално! Ски зона Пампорово ще продължи да работи
Официално! Ски зона Пампорово ще продължи да работи
Slide
Slide
Slide
Slide

Пампорово.  След проведено тестово изследване на здравето на служителите, Пампорово АД взе решение ски зона Пампорово да продължи работа при спазване на всички противоепидемиологични мерки. “С цел опазване здравето и живота на всички и с цел намаляване разпространението на болестта в курорта и региона, информираме заинтересованите лица, че от 22 март ще останат да работят следните съоръжения: лифтове №2 Студенец–Снежанка, №5 Малина–Снежанка и №6 Стойките–Снежанка, които обслужват всички отворени и към момента ски писти № 1, 1А, 2, 4А, 5, 5А, 6, 6А, 10, 11 и 12”, съобщават от Пампорово АД.

Пампорово – националното зимно съкровище, с което всички българи се гордеем (снимки+видео)

Хотел Перелик ще продължи да работи с 50% от капацитета си при съблюдаване на въведените от 22.03.2021 противоепидемични мерки – неработещи расторанти, барове, фитнес и СПА център и с възможност за изхранване на гостите по стаите.
“Апелираме всички гости в курорта да спазват противоепидемиологичните мерки, за да запазим здравето и живота, както на туристите, така и на хората ангажирани с обслужването им.
При промяна на обстоятелствата като усложняване на обстановката в страната и региона или при значително нарастване на броя на заболелите служители, дружеството ще преразгледа решението си и своевременно ще информира обществеността за възможността ски зоната да продължи работа”, информират от дружеството.

Кметът на община Чепеларе Боран Хаджиев, на чиято територия се намира част от курорта Пампорово, сподели за Bgtourism.bg, че решението ще даде възможност в сложната обстановка да бъдат запазени работните места, а скиорите да се наслаждават на прекрасните условия за ски.

Трудно, но адекватно решение са взели от курорта предвид тежката ситуация с пандемията. Те са намерили баланса, като решението им ще даде възможност клиентите да останат доволни и да се възползват от прекрасните условия за ски, а от друга страна да бъдат запазени работните места, както и здравето на служителите и туристите да бъде съхранено. Припозававам всички да продължат да спазват противоепидемичните мерки и да се наслаждават на прекрасните възможности за туризъм в община Чепеларе“, каза Хаджиев.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията