Slide
Slide

Пампорово. С оглед на усложнената обстановка в страната и увеличаващия се брой заболели сред служителите на дружеството, ръководството на Пампорово АД ще вземе решение в неделя 21.03, дали ски зоната в курорта ще може да продължи работа още една седмица до 28.03 и ако може, в какъв формат. Това се казва в официалната позиция от Пампорово АД във връзка с края на зимен сезон 20/21.

Решението цели да опази здравето и живота, както на служителите в организацията, така и на туристите в курорта. Правим всичко по силите си за намаляване разпространението на болестта в курорта и региона.
Вярваме, че всички наши гости и приятели ще проявят разбиране и ще ни подкрепят в мерките срещу вируса, което е основния ни приоритет. В неделя – 21.03 ще направим анализ на моментното състояние и до 17:00 ще обявим окончателното решение на дружеството“, споделят от дружеството.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията