Slide
Slide

Слънчев бряг. Преференциални цени се предлагат в морските хотелите на RIU в България през септември, съобщиха днес от компанията. Изгодни пакети обяви Riu Helios Paradise за почивка в периода 1 – 13 септември за двама възрастни с деца. Хотелът се намира непосредствено на морския бряг между курортите Слънчев бряг и Свети Влас. Нощувката на база Аll Inclusive 24h с едно дете до 12 г. ще струва 265 лева; с 1 дете до 12 навършени години и 1 дете до 3 навършени години, на цени от 295 лв.; 2 деца до 12 навършени години, на цени от 368 лв. на нощувка.

През септември много семейства с малки деца традиционно избират Riu Helios Paradise за своята ваканция

заради атрактивните цени и разнообразните забавления за деца.  Домакините предлагат анимация на открито, а сред любимите атракции за малчуганите са балоните в басейна, в които те могат да влизат и да си играят. Забавлението е срещу допълнително заплащане. Вътрешните басейни са отопляеми, но хубавото време през септември позволяват на гостите да се насладят на почивката си и край басейните на открито.

Хотелът обяви ексклузивни оферти и за периода 14-23 септември, когато почивката на база Аll Inclusive 24h за двама възрастни с дете до 12 навършени години е 210 лв. на нощувка, с 1 дете до 12 навършени години и 1 дете до 3 навършени години, на цени от 231 лв. на нощувка, а ваканцията с 2 деца до 12 навършени години е на цени от 289 лв. на нощувка.

С воден салют посрещнаха първия полет на GullivAir от София до Бургас (снимки)

158 лева ще струва нощувката на база Аll Inclusive в Riu Helios Bay в Обзор в периода между 14 и 23 септември. Предложението е за настаняване на двама възрастни с 1 дете до 12 навършени години. Възрастните с 1 дете до 12 навършени години и 1 дете до 3 навършени години ще почиват на цени от 192 лв. на нощувка, а с 2 деца до 12 навършени години цената е 240 лв. на нощувка.

Цените са още по-атрактивни от 24 септември до 1 октомври,

когато ваканцията за двама възрастни с дете до 12 години става 123 лева на нощувка с Аll Inclusive, с 1 дете до 12 навършени години и 1 дете до 3 навършени години – 138 лв. на нощувка, а с деца до 12 навършени години – 173 лв. на нощувка.

Един от най-желаните хотели заради красивата панорамна морска гледка и спокойствието – Riu Palace Sunny Beach, предлага изгодно предложение за двойна стая на база Аll Inclusive 24h на цени от 235,50 лв. Офертата е за двама на нощувка от 19 до 30 септември. Припомняме Ви, че хотелът е за гости над 18-годишна възраст.

*публикация

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията