Снимки Руслан Йорданов
Slide
Slide

Албена. Традиционното лятно турне на Веселин Маринов е в разгара си. Тази вечер хиляди туристи, почиващи в Албена и гости от съседните градове и курорти, имаха възможност да се насладят на тазгодишния спектакъл, озаглавен „Предпоследна глътка лято”.

Интересът към концерта бе огромен. Комбинацията от старите шлагери и новите популярни песни, поднесени със светлинно шоу и красиви танци на балета, разтърсиха емоционалния свят на зрителите. Чрез незабравимите хитове на любимеца на няколко поколения българи хората се пренесоха в един различен свят, изпълнен с надежда и любов.

От днес в „Двореца“ в Балчик показват Панагюрското златно съкровище

Концертът се състоя на откритата сцена до Администрацията, а входът бе свободен. Лятното турне продължава с още два концерта в област Добрич – на 2 август в Балчик и на 3 август в Каварна.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията