Slide
Slide

Велинград. Броени часове остават до посрещането на 2022 г. Хотелите в България греят с пълния си блясък, а гостите им са потопени в истинска празнична атмосфера. Красивата обстановка предразполага туристите да се отпуснат и да се насладят на уюта – като у дома си.

Днес сме в СПА столицата на България – Велинград, която е сред водещите дестинации у нас. Хиляди малки лампички, красива огромна елха, както и изящни новогодишни елементи, разположени в лоби бара на петзвездния хотел Макси Парк Хотел & Спа, карат всеки един гост да се чувства специален.

Именно това е причината хотелският комплекс да бъде пълен и предпочитано място от българските туристи за СПА ваканция и за предстощия специален ден в годината ни – посрещането на Нова година.

Огромна горяща камина е любимо място на гостите в хотела за чаша чай, ароматно вино или за сладка приказка между семействата и приятелите тук.

Списанието на Bgtourism.bg вече e и във VIP салоните на морските ни летища

Хотелът е разположен сред най-големия естествен боров парк във Велинград, с изобилие от топли минерални води, които носят славата му на хотелa с най-много минерални басейни в региона.

Макси Парк Хотел & Спа се намира в сърцето на величествената Родопи планина, в най-високата точка на СПА столицата на Балканите. Погледът от хотела може да обхване целия град, а чистият въздух и тишината на природата откъсват гостите напълно от забързаното ежедневие.

Тази вечер Миро ще забавлява гостите на хотела със своите хитове, а от 22.30 часа в лоби бара ще има концерт-пиано.
Гвоздеят на програмата в празничната Новогодишна програма е певица №1 на поп-фолка Преслава, която ще зарадва туристите с любимите им песни.

За празничната нощ шеф-готвачите са подготвили специално меню, за да направят престоя на гостите не само незабравим заради красивата обстановка и богата програма, но и заради вкусните кулинарни изкушения, които ще задоволят капризното небце и на най-изисканите гости.

Сподели публикацията