Slide
Slide

София. Българско конгресно бюро и Столичната туристическа администрация ще представят възможностите за домакинство на международни конференции и бизнес срещи в София и страната на тазгодишното издание на IBTM World.

IBTM World е водещо глобално събитие за събитийната индустрия, конференции и стимулиращи пътувания, което се провежда ежегодно в Барселона. Основна цел на изложението е да представя дестинациите и техните възможности за домакинство на международни прояви и да вдъхновява организаторите на събития да предоставят изключителни преживявания на своите клиенти.

В IBTM World се представят повече от 3000 вълнуващи дестинации и специализирани доставчици на услуги от събитийния бранш, готови да се срещнат и да осъществят връзка с над 15 000 професионалисти от над 100 страни по целия свят.

В рамките на три дни ще осъществим над 60 срещи, като ще използваме всяка възможност да позиционираме страната ни на световната събитийна карта.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegram,  LinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията