София. В навечерието на Хелоуин Wizz Air обяви отстъпка от 50%*, информират от авиокомпанията. Промоцията е валидна само днес за избрани полети, резервирани до полунощ, за всички пътници, до всички дестинации и без ограничение за периода на пътуване. Всички полети се извършват при засилени хигиенни мерки, като самолетите на Wizz Air се подлагат на дезинфекция чрез иновативно антивирусно решение след всеки полет и на пълна дезинфекция всяка нощ.

Ако все още нямате планове за „най-страховития ден“ в годината Хелоуин, пътешествията с приятели ви липсват или ви предстои важно бизнес пътуване, днес е моментът да посетите wizzair.com и да направите резервация на страхотна цена. Използвайте картата за планиране на пътувания на Wizz Air (Travel Planning Map) – новата, безплатна услуга, която авиокомпанията добави на сайта си, за да изберете най-правилната дестинацията за пътуване. Картата е иновативен инструмент за търсене, чрез който клиентите могат лесно да проверяват до кои локации в мрежата на авиокомпанията могат да летят и какви са актуалните действащи ограничения за пътуване, свързани с COVID-19. Държавите, отбелязани в зелено, са тези, за които няма ограничения за влизане в страната по въздух.

Която и дестинация да изберете, имайте предвид, че отстъпката от до 50%* е валидна само днес. Така че побързайте да се възползвате и да подарите на себе си или на близките си едно прекрасно, „побиващо тръпки“ приключение. Wizz Air препоръчва на клиентите да добавят и WIZZ Flex към резервацията си – така ще могат да бъдат спокойни, че ако обстоятелствата се променят и решат да пътуват на друга дата или до друга дестинация, могат да променят своята резервация. Възползването от тази услуга, която е допълнителна защита, ще даде спокойствието, от което пътниците се нуждаят през сегашните несигурни времена.

Wizz Air също любезно напомня на всички свои пътници да се запознаят със засилените хигиенни мерки, които авиокомпанията въведе, за да гарантира здравето и безопасността на своите клиенти и екипаж. Като част от тези нови протоколи, по време на целия полет се изисква както кабинният екипаж, така и пътниците да носят маски за лице, а екипажът също трябва да носи ръкавици. Следвайки стриктен график, самолетите на Wizz Air се подлагат на дезинфекция чрез иновативно антивирусно решение след всеки полет и на пълна дезинфекция всяка нощ. Списанията на борда са премахнати и пътниците са насърчавани да извършват всички покупки в самолета чрез безконтактно плащане. От тях се изисква да следват мерките за физическа дистанция, въведени от местните здравни власти, и са насърчавани да правят резервацията си изцяло онлайн (вкл. чекиране, закупуване на багаж или на WIZZ priority), за да се сведе до минимум всеки възможен физически контакт на летището.

*50% отстъпка важи за цени без административна такса. Отстъпката от 50% е валидна само за определени полети, налични на wizzair.com и в мобилното приложение на WIZZ по време на промоционалния период. Тази промоция важи на 30 октомври 2020 г. от 00:00 до 23:59 ч. CEST. Цената важи само за резервации, направени на wizzair.com или през мобилното приложение на WIZZ. Промоцията не е приложима за групови резервации.

Най-важните новини от туризма в България тук

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – доказан, актуален, авторитетен и независим източник на информация!

2 години bgtourism.bg – над 2 милиона читатели!

Сподели публикацията