Снимки Руслан Йорданов
Slide
Slide

София. В този час в Гранд Хотел Милениум София се провежда „Хотелски форум 2020“, който събира на едно място над 300 представители на туристическата индустрия в страната. Дългоочакваното събитие, което тази година ще премине под наслов „Продължаваме заедно“, бе официално открито от организатора Георги Дучев и Жулиета Серафимова – генерален мениджър на София Хотелс Мениджмънт и Гранд Хотел Милениум София. В 12 часа участниците ще бъдат поздравени от вицепремиера и министър на туризма Марияна Николова. За поредна година национална информационна агенция bgtourism.bg е медиен партньор.

„В нашия бранш със сигурност имаме нужда от повече срещи. Годината бе много тежка за всички нас. Затова, колеги, бих искала да си пожелаем да бъдем здрави, да имаме куража, енергията и силата да се справим със всичко, което ще изникне пред нас, защото си мислим, че вече всичко сме видяли, аз мисля, че ще има и още изненади – да имаме макар и малко време да подготвим своите екипи на емоционално и професионално ниво за новите правила, да адаптираме своите бизнес модели – тези, които не са го направили и са в процес, за да оцелеем и на следващ етап да бъдем успешни. Само с дезинфекция и маски нещата няма да се случат, по-добре е да си го кажем“, заяви по време на откриването домакинът Жулиета Серафимова.

„Нека да си пожелаем да имаме повече търпението да се случват нещата, защото изгубихме доста време. Тези 6 месеца аз ги смятам за почти пропиляни от създаване на стойност. Рестартирането не се случва просто ей така и от утре вече може да почнем да започнем да работим. Да си пожелаем да имаме повече реални, а не виртуални форуми. Този форум беше необходим и дългоочакван. Надявам се 2020 г. да не е трейлър към по-голям филм към следващата и по-следващата година. Нашият екип няма сериозни притеснения, просто много бързо се научихме да се адаптираме. Вярвам, че и Вие го правите, за да бъдем успешни“, сподели още Серафимова.

Гранд хотел Милениум София, снимки Руслан Йорданов

Над 35 лектора мениджъри и експерти, се включват в програмата на Хотелския форум. Повече от 300 хотелиери ще участват в събитието, което ще се проведе на 30 септември – в новия Гранд Хотел Милениум София и на 1 октомври – онлайн.
Виж всички лектори тук: http://htif.eu/speakers
Виж програмата тук: http://htif.eu/program

Хотелският форум се провежда при пълно спазване на всички противоепидемични мерки. Заради тези изисквания, броят на участниците е ограничен до 350.

Златен спонсор на събитието е LAREN Hotels cosmetics & Textile.

Най-важните новини от туризма в България тук

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

2 години bgtourism.bg – 2 милиона читатели!

Сподели публикацията