Безспорно и популярни личности се възползват от това кътче, като този път това са две от най-известните и печеливши моделки

Миконос – едно вълшебно място, на което хиляди хора всяка година се наслаждават по време на ваканцията си. Сред тях и много българи, които в момента събират тен на това уникално място.

Безспорно и популярни личности се възползват от това кътче, а този път са две от най-известните и печеливши моделки – сестрите Джиджи и Бела Хадид, която наскоро мина в отбора на блондинките.

View this post on Instagram

???

A post shared by ? (@bellahadid) on

Всъщност те са на Миконос, за да отпразнуват рождения ден на по-голямата си сестра Алана Хадид, която навършва 34 години, пише сп. „Харпърс базар„.

View this post on Instagram

A love story

A post shared by ? (@bellahadid) on

Бела и Хадид имат милиони последователи в социалните мрежи, а снимките им от почивката определено привличат хиляди харесвания и коментари.

Секси, дръзки, по бикини – пръскат слънчево и лятно настроение, което зарази и нас и ни накара да помечтаем.

View this post on Instagram

mornin ??

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Освен оскъдните дрехи, както и трябва да бъде по време на почивка, двете сестри залагат и на много маркови аксесоари, които правят визиите им още по-забележителни.

Бела и сестра ѝ Джиджи Хадид са едни от най-известните и скъпоплатени модели в света, съобщава Vesti.bg.

И двете са участвали в популярното модно шоу на марката за бельо Victoria’s Secret и се радват на милиони почитатели в социалните мрежи.

Сподели публикацията

Семеен хотел и вили в алпийски стил в Паничище | 103 Alpine Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA