Близо 50 хил. лв. са си върнали нашенците след анулирани полети през 2020 г.
Близо 50 хил. лв. са си върнали нашенците след анулирани полети през 2020 г.
Slide
Slide
Slide
Slide

София. Най-голямото международно летище у нас получи здравна акредитация от Международния съвет на летищата. Това е признание за усилията на мениджърския екип на СОФ Кънект за въведените противоепидемични мерки в условията на Covid-19 и осигуряване на безопасна среда.

„За мен е изключително удоволствие, че получихме тази висока оценка за работата ни. Важно за нас е нашите пътници и служители да се чувстват сигурни и спокойни, особено сега когато хората планират летните си пътувания. Благодаря на целия екип за постоянството, отговорността и всеотдайността“, сподели Хесус Кабайеро, изпълнителен директор на СОФ Кънект.

Бритиш Еъруейз възобнови полетите си до София

Получената здравна акредитация оценява най-добрите световни практики за здраве и безопасност, прилагани на международното летище София. Те включват всички аспекти на пътническото обслужване и летищните дейности – почистване и дезинфекция, здравен контрол, осигуряване на физическа дистанция и пространство за защита на персонала и пътниците, комуникация и информираност.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията