Летище София, снимка Руслан Йорданов
Slide
Slide

София. Най-голямото международно летище у нас получи здравна акредитация от Международния съвет на летищата. Това е признание за усилията на мениджърския екип на СОФ Кънект за въведените противоепидемични мерки в условията на Covid-19 и осигуряване на безопасна среда.

„За мен е изключително удоволствие, че получихме тази висока оценка за работата ни. Важно за нас е нашите пътници и служители да се чувстват сигурни и спокойни, особено сега когато хората планират летните си пътувания. Благодаря на целия екип за постоянството, отговорността и всеотдайността“, сподели Хесус Кабайеро, изпълнителен директор на СОФ Кънект.

Бритиш Еъруейз възобнови полетите си до София

Получената здравна акредитация оценява най-добрите световни практики за здраве и безопасност, прилагани на международното летище София. Те включват всички аспекти на пътническото обслужване и летищните дейности – почистване и дезинфекция, здравен контрол, осигуряване на физическа дистанция и пространство за защита на персонала и пътниците, комуникация и информираност.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията