Slide
Slide

Бургас. 46 полета от и за Беларус са заявени на летище „Бургас“ през юни, съобщиха от „Фрапорт“ пред „24 часа“. Засега няма данни за анулирани полети, но от компанията, стопанисваща летище Бургас и Варна уточняват, че във всеки момент могат да бъдат отменени полети. Коментарът бе направен за медията заради публикации, че полетите от Беларус са анулирани.

Автобус с украински туристи и български граждани успешно премина транзитно през Румъния

По предварителни данни първите пътници от Беларус се очакват на летище Бургас на 1 юни. От „Фрапорт“ уточниха, че туроператорите най-добре знаят дали има или ще има в близките дни отменени полети. Според управител на българска туроператорска фирма първите чартъри с туристи от Беларус до Варна и Бургас са анулирани, след като Украйна затвори въздушното си пространство за полети заради скандала със задържания журналист Роман Протасевич. Чартърната програма се отлага за след 18 юни.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията