Снимка: архив, БулФото
Slide
Slide

Бургас. Да бъде отменена за определен период платената зелена зона в Бургас, тъй като това ще даде възможност на повече хора да посещават бургаския плаж, след като приключи разпространението на коронавируса! Това съобщи Николай Димитров – председател на Асоциацията за защита на дребния и среден бизнес. Тази мярка е поощрителна към целия бургаски бизнес, който оперира в района на Северния плаж.

Днес неправителствени организации и работодатели внесоха в Общинския съвет на Бургас предложения за оцеляването на малкия и среден бизнес. Сред исканията им са Общината да освободи наемателите на обекти от такси за ползването на тротоари и терени, както и за услугите по сметосъбирането, транспортирането и извозването на битовите отпадъци.

Под декларацията са се подписали Димитър Шабов – Българската хотелиерска и ресторантьорска организация в Бургас, Николай Димитров – председател на Асоциацията за защита на дребния и среден бизнес, Кирил Панайотов – представител на ресторантьорите от Северния плаж, Майа Стоянова –  Регионалната занаятчийска камара, Дончо Златев – Младежко сдружение за демократично сътрудничество, Стоян Георгиев – собственик на сладкарница Роза.

#ОстанетеСиВкъщи

Сайтът bgtourism.bg с инициатива в подкрепа на туристическия бранш

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията