Банско. Общинският съвет в Банско даде съгласие за побратимяване с Община Ерзурум и одобри споразумение за сътрудничество. Решението е във връзка с проект „Сътрудничество за зимен туризъм, щадящ околната среда“, изпълняван от Метрополитан община Ерзурум, съвместно с Община Банско, и създадените отношения между двете общини.

Св. Валентин и много шоколад в RIU Pravets Resort през февруари

Кметът Иван Кадев и неговият екип преди дни посрещнаха делегация от турската община и изразиха увереност, че установените връзки по време на изпълнението на проекта в бъдеще ще прераснат в постоянни отношения. Кметът на Банско благодари за съвместната работа, за която общината беше наградена с приз в категория „Международно сътрудничество” от авторитетното турско списание „Йозел калем”.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във Facebook, Instagram, Telegram, LinkedIn, YouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията


Спа Хотел Спартак, Сандански Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA