Slide
Slide

София. Годишните награди в туризма за 2021 г. на Министерството на туризма ще се проведат под патронажа на президента на България Румен Радев. Церемонията ще се проведе на 7 декември, от 18:30 ч., в „София Хотел Балкан“, зала „Сердика“. Припомняме Ви, че голямата награда в категорията за най-добър журналистически материал на тема туризъм в онлайн медия получава Bgtourism.bg.

„Исторически парк“ печели „Изборът на българите“, известни са всички призьори в конкурса на Министерството на туризма

Конкурсът се утвърди като признание за прилаганите добри практики и усилена работа в сферата на туризма през последните 12 месеца. И именно в тези предизвикателни и изпълнени с премеждия времена е важно да бъдат показани и отличени добрите примери в сектора и да бъдат оценени както бизнесът, така и представителите на медиите, посочват организаторите.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията