Slide
Slide

Варна. Днес – 29 ноември, от 14.00 часа, предстои последен уебинар от поредицата “Дигитален маркетинг за хотели”. Десислава Николаева от агенцията за дигитален маркетинг Бранд Стар ще сподели практични идеи и съвети, които могат да Ви помогнат в дигиталната комуникация на хотела. Не пропускайте да гледате на живо 40-минутния уебинар “Как да подобрим дигиталната комуникация на хотела – преди, по време и след сезона”. Една тема, за която всички често говорят, но и в същото време не обръщат голямо внимание.

На базата на опита си и работата с хотели, Деси е подбрала различни точки от дигиталния маркетинг на хотела, на които и Вие може да обърнете внимание. Уебинарът може да Ви помогне да откриете повече възможности за представянето на хотела Ви в онлайн пространството.

Може да го гледате тук като се регистрирате ТУК.

Или в YouTube канала на Бранд Стар ТУК.

Припомняме Ви, че уебинарът е част от съвместната кампания на Варненска туристическа камара, Икономически Университет Варна, Бургаска регионална туристическа камара и подкрепена медийно от Национална информационна агенция Bgtourism.bg. Организатор на кампанията е Бранд Стар – агенция за дигитален маркетинг предлага услуги в сферата на хотелиерството.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията