Slide
Slide

В ход за заявките на фирмите, които искат да се представят на щанда на Министерството на туризма. Крайният срок е 10 декември

София. България ще се представи в най-голямото световно изложение за масова публика за туризъм и почивки CMT – Щутгарт. Предстоящото издание на Camping Motor Touristik ще се проведе от 15 до 23 януари 2022 г. Страната ни ще участва с информационен щанд от 40 кв. м. Крайният срок за подаване на заявки е 10 декември 2021 г. Актуалната покана на Министерството на туризма към браншовите асоциации, регионални туристически структури и туристически фирми, които имат желание да се представят на щанда, е публикувана на сайта на ведомството ТУК.

CMT – Щутгарт е най-голямото туристическо изложение в Европа, ориентирано към крайния потребител. Последното издание бе посетено от близо 300 000 души, а изложителите бяха 2161 от над 100 държави. Традиционно на туристическата борса има не само много предложения за пътешествия и почивка, но и се представят нововъведенията в къмпинг и караванинг индустрията. В миналогодишното издание бяха представени 1000 превозни средства за почивмка сред природата. Панаирът съвпадна с актуалните туроператорски намаления, валидни до края на месец януари.

В началото на следващата седмица във Великобритания започва най-голямото в света изложение за професионалисти в туристическата индустрия – WTM Лондон. През ноември са още туристическите борси в Букурещ, Лайпиц и Атина. Виж всички актуални покани в сайта на МТ тук.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията