Slide
Slide

Амстердам. Най-добрият хотел и място за кратък престой през 2019 година е “SWEETS hotel”, съобщи лондонското списание за архитектура и дизайн “Dezeen”. Призът се връчва заради иновативната същност на хотела, които не работи като традиционните места за настаняване. Няма рецепция или лоби. “SWEETS hotel” се състои от 28 индивидуални хотелски стаи, разположени на различни места в Амстердам.

Стаите не само се намират в един от най-красивите градове в света, но и са специално подбрани – на едни от най-хубавите места, заобиколени от страхотната паморамна гледка на амстердамските канали.

Стаите са разположени близо до мостове или директно върху самите мостове в преустроени сгради на операторите на съоръженията, построени между 1673 и 2009 година, пише Business Insider.

До 28 ноември приемат оферти за бъдещото трасе на магистрала Варна-Бургас

„Този поставя под съмнение цялата идея за хотелите в епохата на Airbnb със своите отделни стаи, разположени из целия град, които позволяват на посетителите да усетят атмосферата му по уникален начин. Иновативният проект е една фантастична инициатива и колаборация между града, дизайнера и проектанта на града“, посочват от журито.

През 2012 г. “SWEETS hotel” се заема да трансформира пространствата на интересните места в стаи, като отваря първите 11 през 2018 година.

Пристигащите пътници на летище София ще получават подаръци от началото на ноември

15 от къщите на мостовете са реновирани и могат да бъдат резервирани в момента, а цените са между 133 долара до 1050 долара за нощувка.

Сподели публикацията