Slide
Slide

Златни пясъци. Турски туроператори са на посещение в България, за да се запознаят с възможностите за туризъм по Черноморието. Южните ни съседи са членове на Асоциацията на туроператорите по Северно Мраморно море, част от TURSAB Бурса. Визитата им е в продължение на посещението на варненските хотелиери през есента и е организирана от Травел Клуб България с управител Юлиян Бонев и Божидарка Балинова от фирма „Хестия“ .

За Bgtourism.bg Бонев съобщи, че в първия си ден у нас туроператорите са се  запознали с възможностите за настаняване в хотелите РИУ Хелиос Парадайз и Риу Палас Слънчев бряг.
Те са отседнали в хотел Интернационал в Златни пясъци, където днес ще се запознаят с условията за ваканция в курорта с 65-годишна история.

Отляво надясно Юлиян Бонев – Травел Клуб България, Мурат Сарачоглу – председател на TURSAB Бурса, Павлин Косев – председател на ВАРХ

В обедните часове на 29 юни гостите останаха очаровани от домакинството на своите колеги от Варна.

На 30 юли – четвъртък, гостите ще посетят 5-звездните хотели в Кранево Терма Палас и Еко Терма, а в следобедните часове ще имат B2B среща.

Представители на варненския туристически бранш организираха конференция в Бурса

Сред официалните гости ще присъстват Соня Георгиева – Директор на Дирекция „Туризъм“ в община Варна, Джани Шарков – председател на Варненската асоциация на туристическите агенции и Павлин Косев – председател на Варненската асоциация на ресторантьорите и хотелиерите. Гостите от Бурса ще получат полезна и актуална информация за Северното Черноморие и ще имат персонални срещи. В рамките на петъчния ден групата от Турция ще посети Риу Хелиос Бей в Обзор и хотел Европа в Слънчев бряг, предлагащ настаняване и казино.

Сподели публикацията