Slide
Slide
Бурса/Варна. Представители на туристическия бранш от Варна организираха конференция в Бурса за местните председателите на асоциацията на туроператорите и хотелиерите. Във форума, чиято цел беше създаване на нови контакти и рекламиране на възможностите за туризъм във варненски регион, се включиха собственици на вериги хотели в Турция и други държави, мениджъри на турагенции с интерес за туристи към България.
„По време на нашата визита в Турция имаме възможност да се запознаем с добрите практики в туризма на южната ни съседка.
В конференцията достойно представихме община Варна, Варненската асоциация на ресторантьорите и хотелиерите, както и всички туристически предимства за бизнес и ваканция в региона“, заяви председателят на ВАРХ Павлин Косев.
Той изказа сърдечни благодарности към Любомир Любенов – търговски съветник към консула в Бурса за съдействието и организацията на това полезно и за двете страни мероприятие.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията